Financieren in commercieel vastgoed of een financiering in eigen commercieel vastgoed, het is allebei mogelijk. Met de juiste kennis en hulp kun je je wensen voor elkaar krijgen. Banken kunnen niet alles meer waarmaken, waardoor de tijd is aangebroken voor het nieuwe financieren. Bij het nieuwe financieren komt zowel lenen als investeren kijken en er zijn zelfs mogelijkheden om deze twee samen te brengen. Wil je hier meer over weten? Lees dan verder en wie weet heb jij een nieuwe roeping gevonden. 

 

Lenen of investeren

Het is al een paar keer genoemd, de mogelijkheid tot lenen of investeren. Rondom het lenen kun je bekijken wat de financieringsmogelijkheden zijn voor je eigen vastgoed. Daarnaast kun je ook zelf de touwtjes in handen nemen als het aankomt op in commercieel vastgoed financieren. De kans is helaas groot dat de rente die de bank je biedt jou verder niks gaat opleveren of dat remdementen op andere investeringen ook niet in de smaak vallen. Er is dan een andere manier hoe je toch aan je wensen kunt voldoen en hier kun je gemakkelijk meer informatie over opdoen op het internet, namelijk bij het bedrijf die jou hier verder bij kan helpen.

 

Een helpende hand

De helpende hand waarover hierboven wordt gesproken is Bufr. Bufr Nederland brengt ondernemers en investeerders samen onder de noemer van NextGeneration Vastgoedfinancieringen voor commercieel vastgoed. Een gunstige financiering voor een ondernemer is daarbij een zekere investering voor een belegger. Zoals ook al eerder aangegeven bieden banken niet altijd het gewenste resultaat als het aankomt op kredietverstrekking voor midden- en kleinbedrijven. Bufr heeft de oplossing met een zekere belegging voor investeerders en gunstige hypothecaire lening voor ondernemers. Dit doelt dus op de NextGeneration Vastgoedfinanciering, waar ook jij je bij kan aansluiten. Of je nu iemand zoekt die kan financieren in jouw vastgoed of dat je zelf naar vastgoed op zoek bent om in te investeren, bij Bufr kan het allebei.

 

Voldoende zekerheid

Op het moment dat jij de stap zet tot lenen of investeren, wil je natuurlijk wel de zekerheid hebben dat het allemaal goed verloopt. Bij Bufr kan deze zekerheid je worden gegarandeerd. Zo heb jij het eerste recht van hypotheek op het door jou gefinancierde object. Bufr stelt en controleert de hypotheekakte waarin deze zekerheid gerealiseerd staat. Op het moment dat de lener niet voldoet aan zijn verplichtingen, kun jij het eerste recht van hypotheek inroepen. Iedere aanvraag voor een lening bij Bufr wordt begeleid door een financieel adviseur. Zij stellen bij de financieringsaanvraag een adviesrapport op dat een toelichting is op de aanvraag en een beschrijving geeft over hoe de lener aan zijn rente- en aflossingsplicht gaat voldoen. Naast deze voordelen kent Bufr nog meer zekerheden die jou gerust kunnen stellen om de kans te wagen tot het lenen of investeren omtrent commercieel vastgoed.